top of page

"Det er det mest fantastiske jeg nogensinde har prøvet og det kombinerer min drøm om at lære at synge og en kropslig terapiform, hvor man virkelig lærer at mærke sig selv.

 

Efter et langt sygdomsforløb startede jeg hos Amanda og troede "bare" at jeg skulle lære at synge, hvilket jeg har drømt om at lære hele mit liv. Jeg følte, at jeg havde noget, som skulle synges ud, lidt som om noget inden i mig skulle ud via sang, og det viste sig, at jeg virkelig var havnet hos den rigtige.

 

Amandas måde at undervise på har fået min krop og sjæl til at hænge bedre sammen, og jeg kan tydeligt mærke, at jeg har det bedre, når jeg har været der OG jeg bliver bedre til at synge! Det er en virkelig livsbekræftende rejse, som jeg er lykkelig for at være på og jeg har endnu ikke prøvet at gå ud fra en session uden at have hænderne højt over hovedet.

 

Louise 

Vokalterapi med Amanda er en rejse ind i sangteknik, udtryk, udfoldelse, mod, styrke, sårbarhed, udvikling, overraskelser, selvkærlighed & accept, kropsbevidsthed & kreativitet.

 

Hver session er en ny rejse, eller en udvidelse af den forgående. Det er vanvittigt spændende, udfordrende og givende.

 

Amanda skaber et varmt, trygt og undersøgende rum hvor vi sammen, tager på opdagelse i de ting jeg gerne vil udforske.

 

Hun er en skarp og kompetent underviser og en empatisk terapeut med høj faglighed, der hjælper mig med at skubbe grænser, gå på opdagelse og undersøge alt det der dukker op.

Og så er hun en skøn, sjov, intens og passioneret kvinde med nærvær og nysgerrighed.

Torild

Jeg havde fået Amanda anbefalet af flere og efter mange år med samtaleterapi havde jeg lyst til få hjælp til at komme ned i kroppen, skabe bedre kommunikation imellem hoved, hjerte og køn.


Jeg elsker at synge, så det virkede som et naturligt valg med vokalterapi.
Amanda som terapeut, har været det helt rigtige valg for mig. Jeg føler mig tryg, jeg udvikler mig og jeg går altid derfra klogere på mig selv og i øvrigt med øvelser som vil hjælpe mig på vej.


Vokalterapi er sgu noget vildt noget. Det kan altså bare et eller andet. For mig har det hjulpet med forbindelsen til min krop og køn.

 

Hvad det er sangen kan, ved jeg ikke, men det er som om det er en motorvej hvor jeg med ekspressfart kan bryde igennem og få kontakt til mig selv. og udvikle mig den vej igennem.


Kirk Rønler

bottom of page