Foredrag - “At elske er ikke en følelse”

  

“At elske er ikke en følelse” - et foredrag til, og om parforholdet - om sex, kærlighed og kommunikation - skarpt, humoristisk og vedkommende.

Med en faglig skarphed, og en personlig og nærværende humor og lethed,

taler Amanda Lagoni ind i samtiden, og belyser især brændpunkterne hos det moderne parforhold, med ønsket om skabe tro og håb for den varige relation, og hele afstanden, der kiler sig ind i parforholdet, med hverdagen og konformiteten.

Vi vil gerne have god sex og inspirerende samtaler, hvor vi føler os set og hørt.

Vi vil gerne føle os elsket og samtidig mærke lidenskaben. Men er det muligt at fastholde forbindelsen, lysten og nysgerrigheden i det varige parforhold?

JA - siger Amanda Lagoni, og i dette foredrag - hvor vores forskelligheder bliver belyst, og myter bliver aflivet, får vi netop konkrete redskaber til at fastholde og forny - lysten, forbindelsen og nysgerrigheden i parforholdet.

Foredraget “At elske er ikke en følelse”, tager udgangspunkt i bogen med samme titel, og er et foredrag til og om det varige parforhold, med udgangspunkt i Kærlighed, erotik og kommunikation.

Foredraget varer 120 min inkl pause og input / spørgsmål fra publikum. Det henvender sig til alle voksne, og er relevant både for parret og for veninder / venner.

Workshops / Foredrag

Jeg afholder diverse foredrag, workshops og kvindeaftener.

 

Det kan f.eks være emner som;

 

- Kærlighedens 5 sprog og kærlig kommunikation

- Erotik i parforholdet - at bevare gnist og begær.

- Seksualundervisning for voksne

- Lyst, nydelse og kunsten at give slip

- Kvindens orgasmer og nydelsesliv

 

Foredragene kan henvende sig både til singler, og par.

Krop, Stemme & Kommunikation

 

Jeg afholder workshop i virksomheder, hos skoler o. lign. under temaet krop, stemme og kommunikation.

 

Her underviser jeg i brugen af stemmen, vores personlige udtryk, og kobling mellem stemme og krop. En workshop hvor vi opdager og ejer egen lyd og udtryk, og samtidig lærer os selv og hinanden bedre at kende.

Workshoppen henvender sig særligt godt til fagfolk, der gerne vil arbejde med udtryk, autoritet, og stemme.

Kvindeaftener / Polterabender


Jeg tilbyder at komme ud til polterabender, fødselsdage, venindeaftener og lignende.

Ofte kommer jeg med et oplæg af ca 45 min, under et tema som vi sammen vælger. Det kan f.eks være;

- Mindre kontrol mere nydelse og orgasmer
- Kærlighedens 5 sprog / Kærlig Kommunikation
- Erotik og Nydelse - Erotisk legetøj
- Lyst, Nydelse og Kunsten at give slip.

Måske har du selv et emne du vil foreslå ?

Herefter ligger jeg op til dialog over emnet,

og svarer på spørgsmål osv.

Jeg er altid ved jer i ca 2 timer.

Kontakt mig uforpligtende for et tilbud. 

Sammen finder vi  det emne der passer til dir arrangement.

mail@amandalagoni.dk

tlf 26789426

Parforholdskursus - Live online.

- 3 aftener om kærlighed, kommunikation, lyst og erotik.

 

Amanda Lagoni - parterapeut og sexolog - afholder dette kursus med afsæt i hendes bog “At elske er ikke en følelse”

 

Kurset består af 3 aftener med undervisning, øvelser og samtale i par, og imellem aftenerne vil der være hjemmeopgaver, der vil bestå både af samtaleøvelser, refleksion- og skriveøvelser, samt fysiske øvelser.

 

Dette kursus er for alle par der ønsker at arbejde med jeres relation gennem viden, praktik og reflektion.

Og for de par der står på venteliste til parterapi hos Amanda, som gerne vil igang med at arbejde på det grundlæggende i relationen, inden et terapi-forløb. For nogle par vil dette kursus være nok og vil spare dem for parterapien. For andre vil det virke godt som et forberedende “grundkursus”.

Kurset foregår online hvor Amanda underviser live, og i følger med hjemme fra jeres egen sofa. I løbet af aftenerne logger i af og på i en vekselvirkning mellem Amanda´s oplæg og øvelser her imellem.

  1. Kærlighed - “At elske”  19/4 2022 18.30 - 21.30

Denne første aften, dukker vi ned i det “at elske”. Hvordan gør vi det bedst? Hvad er jeres kærlighedssprog og hver jeres præmis for kærlighed? Og hvorfor er det det “at elske” ikke en følelse? Gennem undervisning, dialog med din partner og øvelser, kommer vi nærmere dette, og i bliver sendt hjem med “hjemme-opgaver”.

 

2. Kommunikation 24/5 2022 18.30 - 21.30

Denne anden aften, omhandler kunsten at tale, at lytte og at være nysgerrig. Og så skal vi kigge på tilbagevendende skænderier og konflikthåndtering. Hvorfor bliver vi ved med at have det samme skænderi? Og er konflikter egentlig en dårlig ting i parforholdet? Hvordan føler vi os begge både hørt og set? Gennem undervisning, dialog med din partner og øvelser, kommer vi nærmere dette, og i bliver sendt hjem med “hjemme-opgaver”.

 

3. Lyst & Erotik 21/6 2022 18.30 - 21.30

Denne tredje aften, omhandler det gode sexliv, erotik, lyst og mangel på samme. Vi dykker ned i emnet lyst og ulyst, og hvordan vi håndterer forskellig lyst. Er der stor forskel på mænd og kvinder? Og kan man vække en lyst der synes borte? 

 

Vi samler desuden op på de første 2 aftener, og i bliver udrustet med et katalog af konkrete redskaber til at vedligeholde det gode “indeklima” i parforholdet, samt klarhed over hvor jeres styrker er, og hvor i har mulighed for at udvikle og løfte jeres relation.

 

Al undervisning foregår online, og alle samtaler og øvelser laves hjemme, både på selve aftenen, og i mellem aftenerne. Der er ingen deling eller øvelser i plenum. Der vil dog være plads til spørgsmål løbende, i online undervisningen.

Undervisningen bliver filmet og kan tilgås efterfølgende.

 

Datoer; 19/4, 24/5 og 21/6 kl 18.30 - 21.30

Link bliver tilsendt umiddelbart inden kursus-start.

Pris; 2995,- pr par inkl mails med opsummering og øvelser, i forbindelse med aftenerne, og mellem undervisningsaftenerne.

Tilmelding er gældende når betaling er modtaget. Der kan betales via mobilepay til nummeret 20107, eller via bankoverførsel til 5381 0402280

Tilmelding er bindende. Betaling refunderes hverken helt eller delvis. Bliver du eller i forhindret, kan undervisningen genses efterfølgende, da den bliver optaget.

Tilmelding til Parforholdskursus med start d.19/4 2022

For tilmelding bedes du udfylde informationen nedenfor.

4058988F-7526-42C3-A6B0-41DA1AD64BB9.jpg