top of page

Parforholdskursus Online - om sex, kærlighed og kommunikation.

3 oplæg om kærlighed, kommunikation, lyst og erotik.

Amanda Lagoni - afholder dette kursus med afsæt i hendes bøger.

 

Kurset består af 3 oplæg med undervisning, øvelser og samtale i par, og imellem oplæggene, vil der være "hjemmeopgaver". Dette kursus er for alle par der ønsker at arbejde med jeres relation gennem viden, praktik og reflektion. For nogle par vil dette kursus være nok og vil spare dem for parterapi. For andre vil det virke godt som et forberedende “grundkursus”.

 

Kurset foregår som et videokursus hvor Amanda underviser, og i kan se oplæggende hjemme fra jeres egen sofa, når det passer jer.

Kurset består af 3 oplæg;

 

1. Kærlighed - “At elske”

Denne første aften, dukker vi ned i det “at elske”. Hvordan gør vi det bedst? Hvad er jeres kærlighedssprog og hver jeres præmis for kærlighed? Og hvorfor er det det “at elske” ikke en følelse?

 

2. Kommunikation

Denne anden aften, omhandler kunsten at tale, at lytte og at være nysgerrig. Og så skal vi kigge på tilbagevendende skænderier og konflikthåndtering. Hvorfor bliver vi ved med at have det samme skænderi? Og er konflikter egentlig en dårlig ting i parforholdet? Hvordan føler vi os begge både hørt og set?

 

3. Lyst & Erotik

Denne tredje aften, omhandler det gode sexliv, erotik, lyst og mangel på samme. Vi dykker ned i emnet lyst og ulyst, og hvordan vi håndterer forskellig lyst. Er der stor forskel på mænd og kvinder? Og kan man vække en lyst der synes borte?

bottom of page