top of page

Parforholdskursus - Live online.

- 3 aftener om kærlighed, kommunikation, lyst og erotik.

 

Amanda Lagoni - parterapeut og sexolog - afholder dette kursus med afsæt i hendes bog “At elske er ikke en følelse”

 

Kurset består af 3 aftener med undervisning, øvelser og samtale i par, og imellem aftenerne vil der være hjemmeopgaver, der vil bestå både af samtaleøvelser, refleksion- og skriveøvelser, samt fysiske øvelser.

 

Dette kursus er for alle par der ønsker at arbejde med jeres relation gennem viden, praktik og reflektion.

Og for de par der står på venteliste til parterapi hos Amanda, som gerne vil igang med at arbejde på det grundlæggende i relationen, inden et terapi-forløb. For nogle par vil dette kursus være nok og vil spare dem for parterapien. For andre vil det virke godt som et forberedende “grundkursus”.

Kurset foregår online hvor Amanda underviser live, og i følger med hjemme fra jeres egen sofa. I løbet af aftenerne logger i af og på i en vekselvirkning mellem Amanda´s oplæg og øvelser her imellem.

  1. Kærlighed - “At elske”  19/4 2022 18.30 - 21.30

Denne første aften, dukker vi ned i det “at elske”. Hvordan gør vi det bedst? Hvad er jeres kærlighedssprog og hver jeres præmis for kærlighed? Og hvorfor er det det “at elske” ikke en følelse? Gennem undervisning, dialog med din partner og øvelser, kommer vi nærmere dette, og i bliver sendt hjem med “hjemme-opgaver”.

 

2. Kommunikation 24/5 2022 18.30 - 21.30

Denne anden aften, omhandler kunsten at tale, at lytte og at være nysgerrig. Og så skal vi kigge på tilbagevendende skænderier og konflikthåndtering. Hvorfor bliver vi ved med at have det samme skænderi? Og er konflikter egentlig en dårlig ting i parforholdet? Hvordan føler vi os begge både hørt og set? Gennem undervisning, dialog med din partner og øvelser, kommer vi nærmere dette, og i bliver sendt hjem med “hjemme-opgaver”.

 

3. Lyst & Erotik 21/6 2022 18.30 - 21.30

Denne tredje aften, omhandler det gode sexliv, erotik, lyst og mangel på samme. Vi dykker ned i emnet lyst og ulyst, og hvordan vi håndterer forskellig lyst. Er der stor forskel på mænd og kvinder? Og kan man vække en lyst der synes borte? 

 

Vi samler desuden op på de første 2 aftener, og i bliver udrustet med et katalog af konkrete redskaber til at vedligeholde det gode “indeklima” i parforholdet, samt klarhed over hvor jeres styrker er, og hvor i har mulighed for at udvikle og løfte jeres relation.

 

Al undervisning foregår online, og alle samtaler og øvelser laves hjemme, både på selve aftenen, og i mellem aftenerne. Der er ingen deling eller øvelser i plenum. Der vil dog være plads til spørgsmål løbende, i online undervisningen.

Undervisningen bliver filmet og kan tilgås efterfølgende.

 

Datoer; 19/4, 24/5 og 21/6 kl 18.30 - 21.30

Link bliver tilsendt umiddelbart inden kursus-start.

Pris; 2995,- pr par inkl mails med opsummering og øvelser, i forbindelse med aftenerne, og mellem undervisningsaftenerne.

Tilmelding er gældende når betaling er modtaget. Der kan betales via mobilepay til nummeret 20107, eller via bankoverførsel til 5381 0402280

Tilmelding er bindende. Betaling refunderes hverken helt eller delvis. Bliver du eller i forhindret, kan undervisningen genses efterfølgende, da den bliver optaget.

IMG_2983_edited.jpg

Tilmelding til Parforholdskursus med start d. 19/4 2022.

For tilmelding bedes du udfylde informationen nedenfor.

bottom of page