Parforholdskursus

 

- 3 aftener om kærlighed, kommunikation, lyst og erotik.

 

Amanda Lagoni - parterapeut og sexolog - afholder dette kursus med afsæt i hendes bog “At elske er ikke en følelse”

 

Kurset består af 3 aftener med undervisning, øvelser og samtale i par, og imellem aftenerne vil der være hjemmeopgaver, der vil bestå både af samtaleøvelser, refleksion- og skriveøvelser, samt fysiske øvelser.

 

Dette kursus er for alle par der ønsker at arbejde med jeres relation gennem viden, praktik og reflektion.

Og for de par der står på venteliste til parterapi hos Amanda, som gerne vil igang med at arbejde på det grundlæggende i relationen, inden et terapi-forløb. For nogle par vil dette kursus være nok og vil spare dem for parterapien. For andre vil det virke godt som et forberedende “grundkursus”.

  1. Kærlighed - “At elske”  9/1 2022 18.30 - 21.30

Denne første aften, dukker vi ned i det “at elske”. Hvordan gør vi det bedst? Hvad er jeres kærlighedssprog og hver jeres præmis for kærlighed? Og hvorfor er det det “at elske” ikke en følelse? Gennem undervisning, dialog med din partner og øvelser, kommer vi nærmere dette, og i bliver sendt hjem med “hjemme-opgaver”.

 

2. Kommunikation 20/2 2022 18.30 - 21.30

Denne anden aften, omhandler kunsten at tale, at lytte og at være nysgerrig. Og så skal vi kigge på tilbagevendende skænderier og konflikthåndtering. Hvorfor bliver vi ved med at have det samme skænderi? Og er konflikter egentlig en dårlig ting i parforholdet? Hvordan føler vi os begge både hørt og set? Gennem undervisning, dialog med din partner og øvelser, kommer vi nærmere dette, og i bliver sendt hjem med “hjemme-opgaver”.

 

3. Lyst & Erotik 20/3 2022 18.30 - 21.30

Denne tredje aften, omhandler det gode sexliv, erotik, lyst og mangel på samme. Vi dykker ned i emnet lyst og ulyst, og hvordan vi håndterer forskellig lyst. Er der stor forskel på mænd og kvinder? Og kan man vække en lyst der synes borte? 

 

Vi samler desuden op på de første 2 aftener, og i bliver sendt hjem med et katalog af konkrete redskaber til at vedligeholde det gode “indeklima” i parforholdet, samt klarhed over hvor jeres styrker er, og hvor i har mulighed for at udvikle og løfte jeres relation.

 

Al undervisning foregår i plenum, og alle samtaler og øvelser laves med den partner man er tilmeldt sammen med. Der er ingen deling eller øvelser i plenum. Der vil dog være plads til spørgsmål i plenum til undervisningen.

 

Datoer; 9/1, 20/2 og 20/3 kl 18.30 - 21.30

Sted; Hørsholmsgade 20 C 3. sal, 2200 København N

Pris; 2995,- pr par inkl kaffe/the snacks og mails med opsummering og øvelser, mellem undervisningsaftenerne.

Deltagerantal: maks 20 par pr forløb.

IMG_2983_edited.jpg

Tilmelding til Parforholdskursus med start d. 9/1 2022.

For tilmelding bedes du udfylde informationen nedenfor.