top of page
IMG_2983_edited.jpg

"Jeg brænder for mødet mellem mennesker. Både det mentale og det fysiske. Jeg tror på kærligheden, parforholdet og familien. Jeg tror på at vi kan leve sammen et helt liv, hvor erotikken, lidenskaben og nærheden kan fornyes igen og igen.

Jeg tror på at dette er muligt hvis vi er i dialog med hinanden og med os selv, med vores egen og vores partners krop. Hvis vi er til stede med hoved, krop og hjerte. Hvis vi er ærlige først og fremmest over for os selv, og dernæst vores partner."      

Amanda Lagoni

Om mig;

Jeg er uddannet og certificeret Sexolog og Parterapeut, og har drevet egen klinik for parterapi og individuel samtaleterapi i de seneste 10 år, i København.

Jeg er oprindeligt uddannet rytmisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium, og har herigennem en kropslig forankret tilgang til terapien.

Udover ovenstående grunduddannelser, har jeg en eksamen i coaching, har fulgt diverse kurser indenfor enneagrammet og NLP, og uddanner mig løbende gennem kurser og diverse masterclasses. Jeg modtager løbende supervision både individuelt og i en gruppe.

Jeg er eklektisk i min tilgang til samtaleterapi.

Jeg arbejder fænomenologisk og oplevelsesorienteret, og jeg anvender gestaltterapeutiske teknikker, teknikker fra den kognitive terapi, og Narrativ terapi.

I min klinik tilbyder jeg både parterapi og individuel terapi.

Jeg er forfatter til bøgerne "At elske er ikke en følelse", (Jan 2021) "Lidt om Lyst" (Marts 2022) og "Voksenkærlighed i børnefamilien" (Aug 2023).

 

Jeg er podcastvært på podcasten "Kvart i sex" og podcasten "Lyst".

Jeg er stifter af kvindefællesskabet Womens Hiking Club.

Jeg er gift og har 2 børn, og så er jeg personligt kristen.

Jeg afholder workshops og foredrag og underviser på diverse skoler, samt skriver artikler og indlæg hos diverse medier.

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at henvende dig.

mail@amandalagoni.dk

bottom of page