top of page
Anmeldelser / Anbefalinger

 

 

"Vi kan på det allervarmeste anbefale at have Amanda som indslag til en polterabend!

 

Vi var en broget gruppe af veninder, søskende og andet familie, hvor meget få af os kendte hinanden, og derfor valgte vi (det lidt mere forsigtige) emne Kærlighedens 5 sprog - og hold nu op, hvor var det bare inspirerende, da Amanda fortalte!

 

Hun var super god til at tilpasse det til lige netop vores gruppe, alle blev inddraget på det niveau, man havde lyst til, og det satte SÅ mange tanker og debatter i gang, som fortsatte hele aftenen - og også i vennegruppen efter dagen.

 

Der var plads til ALLE spørgsmål, også uden for emnet når samtalen førte i retning af noget helt andet, og intet føltes dumt.

 

Amanda var super cool til også at inddrage sine egne oplevelser på en humoristisk måde, så der blev grinet meget undervejs. Der var også stor fleksibilitet med booking, tidspunkt osv., så det var på alle måder en god oplevelse.

 

Faktisk var det så inspirerende et besøg, at brudeparret valgte, at deres morgengaver til hinanden skulle være sessioner hos Amanda, for selvom man har det skidegodt, er der jo ingen grund til ikke at have det helt vildt fantastisk, når nu man kan, som Amanda blandt andet lærte os. 

Gør det - I vil ikke fortryde det et sekund!"

 

Jennifer

bottom of page