top of page

Foredrag - "Ansvarlige voksne

- med børn i en digital verden"

"Respektfulde Relationer, grænser og trivsel - både socialt og digitalt.

I samarbejde med Psykolog David Troutman Madsen

 

Dette foredrag dykker ned i essensen af respektfulde relationer og personlig integritet, med særligt fokus på at forebygge krænkelser. 

Hvordan undgår vi krænkelser og grænseoverskridende adfærd? Vi kigger både på det forebyggende aspekt, hvordan vi håndterer når vores børn oplever grænseoverskridende adfærd - enten i relationer eller online, og vi sætter fokus på hvordan vi skaber en kultur, hvor samtalen og trygheden er i højsæde.

Vi udforsker det digitale landskab som en integreret del af emnet og tilbyder praktiske værktøjer til at skabe sunde forbindelser offline og online. Et essentielt foredrag for forældre og alle, der ønsker at fremme trygge og respektfulde relationer i en digital tidsalder.

 

Vi kommer bl.a. omkring;

  • Sammeligningskulturen, selvværd og kropsværd

  • Grænser, tydelighed og tryghed

  • Forældreansvar og redskaber hertil

  • Samtalen med børn om Grænser og Seksualitet

  • Forståelsen af den digitale påvirkning på grænseoverskridende adfærd

  • Digital mobning

  • Digitale udfordringer, som Porno, grooming og sextortion

 

Om foredragsholderne;

 

David Madsen er autoriseret psykolog og stifter af psykolog- og lægehuset, Dabeco. Han er børnesagkyndig i Medierådet for børn og unge, samt medlem af netværket, Tech og Trivsel. Han holder foredrag indenfor digital sundhed og er privatpraktiserende psykolog med egen praksis.

Amanda Lagoni er Parterapeut, sexolog, forfatter, foredragsholder og podcastvært. Hun har egen klinik for terapi i København, og er forfatter til flere bøger, bl.a. ; "Voksenkærlighed i børnefamilien" og "At elske er ikke en følelse". Hun afholder bl.a. foredrag på skoler og gymnasier, med fokus på "den almindelige seksualitet".

Book foredrag, kontakt; stine@oym.dk

bottom of page