top of page

Acerca de

IMG_8883.HEIC

VANDRE-RETREAT
 

 Gå

 Gå med det, der er

 Gå igennem det

 Gå sammen med andre

 Gå med processen

 Gå med bevægelsen

 Gå for at finde ro, for at finde fred, for at finde frem

 Gå

GÅ MED…

Et vandre-retreat for dig, der har lyst til at møde dig selv, udfordre dig selv og flytte dig selv – både alene og sammen med andre. Hvor vi forbinder os til os selv, naturen og hinanden.

En forlænget weekend med vandring, workshops, gruppefacilitering, musik, meditation, stilhed, latter og god mad.

Rammen bliver sat med input til både krop, sjæl, hjerte og hjerne. Og derimellem vandrer vi – alene og sammen. Side om side.

DU har lyst til at møde dig selv i selskab med naturen og andre kvinder. Du har en helt almindelig fysik, der kan holde til at vandre ca. 20 km om dagen.

VI er 2 kvinder der brænder for bevægelsen, roen, larmen, det rå, kvinden, kvinderum, fællesskab, processen, at skrælle lagene af og at vandre, mens vi gør det.

Vil du give dig selv et weekend-retreat? Fuld af indhold og mening – med fokus på at bevæge dig mod den, du allerede er – autentisk, ærlig, sårbar og stærk.

Et retreat kun for kvinder, hvor vi vandrer med hinanden og bevæger os i det indre og ydre.

HVOR

Vi bor og vandrer ud fra Rødegaard, et skønt retreat sted midt i Mols Bjerge.

Her bor vi på enten dobbeltværelse, eller en-mandsværelse. 

Adressen er Karlshøjvej 5, Vistoft, 8420 Knebel

HVORNÅR?

Vi starter søndag d. Fredag d. 3. maj kl. 13 og slutter mandag d. 6. Maj  kl 13.

Vi mødes på Karlshøjvej 5, Vistofr, 8420 Knebel.

HVORDAN?

Hver dag er der oplæg, refleksion, yoga, meditation, sang og vandring.

Vi har en kok med, der sørger for lækker økologisk mad hver dag.  Du skal bare møde op og tage ind, trække vejret og gå med, hvad end der er.

DU SKAL SELV:

sørge for transport til Rødegaard. Medbring vandrestøvler, dagsrygsæk, drikkedunk, yogatøj, hyggetøj og festtøj. Du får fuld pakke-liste ved tilmelding.

OM AMANDA OG LYKKE

Vi ved hvad naturen gør for jordforbindelse og kontakten til mennesket og det kvindelige liv. Vi er ikke outdoor-eksperter, men har en kærlighed til det simple, til luften, havet og skoven og ikke mindst kvinden og det fællesskab, der opstår kvinder i mellem.

Vi deler denne lidenskab og har samlet elementerne til et vandreretreat, fordi bevægelse på ydersiden skaber bevægelse på indersiden, og omvendt.

Det er ikke en stroppetur ej heller en badeferie eller luksusophold. Forvent at blive udfordret og inspireret, opløftet og møde dig selv i nye udgaver, hvad end det er fysisk eller mentalt.

Amanda er parterapeut, sexolog, forfatter, vokalterapeut og musiker. Lykke er coach, yoga-instruktør og facilitator.

Vi er erfarne facilitatorer af grupper og ønsker at mødes i et refleksivt rum med andre kvinder, som er nysgerrige på at udforske det kvindelige, både kroppen, udtrykket og det indre liv, alene og sammen med andre, hvor naturen danner rammen.

Læs mere om Lykke Rix her

DIN INVESTERING

 

kr. 6.400,- (Dobbeltværelse)

kr. 7.400,- (Enkeltværelse)

Inkluderet i prisen er:

  • 3 overnatninger 

  • 3 x morgenmad, 2 x frokost, 3 x aftensmad, overvejende økologisk og tilberedt af egen kok.

  • Drikkevarer; kaffe, the, vin og øl.

  • Facilitering, oplæg og øvelser hver dag.

  • Refleksion og opsamling.

  • Yoga, meditation og afslutningsceremoni.

DET MED SMÅT

Tilmeldingen er bindende, da vores aftaler er tilsvarende bindende. Ved sygdom eller andet der skulle forhindre dig, skal du anvende din tilkøbte rejseforsikring gennem billetto. Vi anbefaler at du tilkøber billettos afbestillingsforsikring. Det står dig frit for at videresælge din billet.

Allergier og diæter: Vi tager hensyn til allergier og kød / ikke kød. Diverse diæter og præferencer som ikke er en allergi kan kokken ikke tage højde for. Har du specialkost, er du velkommen til at medbringe supplerende madvarer. Der vil altid være masser af grønt.

Ved billetkøb samtykker du i, at denne tur er på eget ansvar. Ved skader, uheld eller lignende står du selv for transport og behandling. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige så godt vi kan. Hvis du bliver forhindret pga uheld, sygdom eller lignende, så kan du evt. benytte dig af Billettos forsikring (skal tilkøbes ved billetkøb) eller kontakte din egen forsikring.

bottom of page