top of page

Acerca de

IMG_8883.HEIC

VANDRE-RETREAT
 

 Gå

 Gå med det, der er

 Gå igennem det

 Gå sammen med andre

 Gå med processen

 Gå med bevægelsen

 Gå for at finde ro, for at finde fred, for at finde frem

 Gå

GÅ MED…

Et vandre-retreat for dig, der har lyst til at møde dig selv, udfordre dig selv og flytte dig selv – både alene og sammen med andre. Hvor vi forbinder os til os selv, naturen og hinanden.

5 dages vandretur med workshops, gruppefacilitering, musik, meditation, stilhed, latter og god mad.

Rammen bliver sat morgen og aften med input til både krop, sjæl, hjerte og hjerne. Og derimellem vandrer vi – enten ved siden af hinanden, eller alene.

DU har lyst til at møde dig selv i selskab med den rå natur og andre kvinder. Du har en helt almindelig fysik, der kan holde til at vandre ca. 20 km om dagen.

VI er 2 kvinder der brænder for bevægelsen, roen, larmen, det rå, kvinden, kvinderum, fællesskab, processen, at skrælle lagene af og at vandre, mens vi gør det.

Vil du give dig selv et sommer-retreat? Fuld af indhold og mening – med fokus på at bevæge dig mod den, du allerede er – autentisk, ærlig, sårbar og stærk.

Et retreat kun for kvinder, hvor vi vandrer med hinanden og bevæger os i det indre og ydre.

HVOR

Vi går på Nordsjælland, ved nordkysten og i Tisvilde Hegn. Sidste år gik vi i alt 72 km, ca. 20 km om dagen, nogle dage lidt mere, andre lidt mindre.

Vi overnatter på Stuebjergaard, hvorfra vi går hver dag. Du kan ente booke dit eget værelse (4 pladser) eller et dobbeltværelse (16 pladser). Vi har stedet for os selv og har både spisestue, opholdsrum og yogasal.  Retreatet afsluttes med en festmiddag.

HVORNÅR?

Vi starter søndag d. 3. juli kl. 13 og slutter torsdag d. 7. juli kl 12.

Vi mødes på Stuebjerggaard, Stuebjerg Allé 19, 3220 Tisvildeleje

HVORDAN?

Hver dag er der oplæg, refleksion, yoga, meditation, sang og vandring. Vi sørger for input inden du går og når du kommer tilbage.

Vi har en kok med, der sørger for lækker økologisk mad hver dag. Også frokost ude på ruten. Du skal bare møde op og tage ind, trække vejret og gå med, hvad end der er.

DU SKAL SELV:

sørge for transport til start-destination. Vi starter og slutter samme sted. Medbring vandrestøvler, dagsrygsæk, drikkedunk, yogatøj, hyggetøj og festtøj. Du får fuld pakke-liste ved tilmelding.

OM AMANDA OG LYKKE

Vi ved hvad naturen gør for jordforbindelse og kontakten til mennesket og det kvindelige liv. Vi er ikke outdoor-eksperter, men har en kærlighed til det simple, til luften, havet og skoven og ikke mindst kvinden og det fællesskab, der opstår kvinder i mellem.

Vi deler denne lidenskab og har samlet elementerne til et vandreretreat, fordi bevægelse på ydersiden skaber bevægelse på indersiden, og omvendt.

Det er ikke en stroppetur ej heller en badeferie eller luksusophold. Forvent at blive udfordret og inspireret, opløftet og møde dig selv i nye udgaver, hvad end det er fysisk eller mentalt.

Amanda er parterapeut, sexolog, vokalterapeut og musiker. Lykke er coach, yoga-instruktør og facilitator.

Vi er erfarne facilitatorer af grupper og ønsker at mødes i et refleksivt rum med andre kvinder, som er nysgerrige på at udforske det kvindelige, både kroppen, udtrykket og det indre liv, alene og sammen med andre, hvor naturen danner rammen.

Læs mere om Lykke Rix her

DIN INVESTERING

 

kr. 7.900,- (Dobbeltværelse)

kr. 8.900,- (Enkeltværelse)

Inkluderet i prisen er:

  • Fire overnatninger 

  • Fire x morgenmad, tre x frokost på ruten og fire x aftensmad incl. festmiddag, overvejende økologisk og tilberedt af egen kok.

  • Drikkevarer; kaffe, the, vin og øl.

  • Facilitering, oplæg og øvelser før og efter hver dags vandring.

  • Refleksion og opsamling efter hver dags vandring.

  • Yoga, meditation og afslutningsceremoni.

DET MED SMÅT

Tilmeldingen er bindende, da vores aftaler er tilsvarende bindende. Ved sygdom eller andet der skulle forhindre dig, skal du anvende din egen rejseforsikring. Vi anbefaler desuden at du tilkøber billettos afbestillingsforsikring. Det står dig frit for at videresælge din billet.

Allergier og diæter: Vi tager hensyn til allergier og kød / ikke kød. Diverse diæter og præferencer som ikke er en allergi kan kokken ikke tage højde for. Har du specialkost, er du velkommen til at medbringe supplerende madvarer. Der vil altid være masser af grønt.

Ved billetkøb samtykker du i, at denne tur er på eget ansvar. Ved skader, uheld eller lignende står du selv for transport og behandling. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige så godt vi kan. Hvis du bliver forhindret pga uheld, sygdom eller lignende, så kan du evt. benytte dig af Billettos forsikring (skal tilkøbes ved billetkøb) eller kontakte din egen forsikring.

bottom of page