top of page

Vokalterapi

Vokalterapi er et koncept, der er udviklet af sanger og terapeut, Amanda Lagoni.

Stemme og krop hænger sammen. Kroppen er en del af stemmen. Vi har alle spændinger rundt om i kroppen, som kan hindre vores udtryk både mentalt og verbalt. Nogle spændinger opstår i psyken og forplanter sig i kroppen. Andre spændinger opstår i kroppen og påvirker psyken. I vokalterapi samler vi krop og psyke i et terapeutisk arbejde, hvor vi bl.a. tilgår krop og psyke fænomenologisk og gestaltterapeutisk. Mentale og fysiske spændinger, blokader, forestillinger og begrænsninger, bliver italesat både verbalt og kropsligt, og der arbejdes med at slippe disse, bl.a. ved at dykke ned i dem, i et trygt rum.

Vores udtryk, vores stemme og vores krop er tæt forbundet med følelsen af berettigelse i verden, at blive hørt og at lade sig høre. Vokalterapien skaber et rum til, at finde sin egen stemme, sit udtryk, løsne op for spændinger i krop og psyke, og stå mere autentisk og stærkt i sit udtryk.

Vokalterapi kræver ingen forudsætninger eller et særligt niveau som sanger. Vi arbejder ud fra hvor du er, om du er professionel sanger, foredragsholder, eller bare vil tættere på dig selv og dit eget udtryk.

Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger fra Det jyske Musikkonservatorium, uddannet og certificeret Sexolog, og uddannet og certificeret parterapeut.
Hun har egen klinik i Stefansgade 40, hvor hun tilbyder samtaleterapi, sexologiske samtaler, parterapi og vokalterapi. Udover dette, afholder hun workshops og foredrag, underviser på diverse skoler og uddannelser og skriver artikler for bl.a. chrichri.dk.

 

En session varer 60 min, og koster 1050 kr.

Du kan betale via mobilepay til 20107 eller overføre til reg.nr 5381 konto 0402280

 

For spørgsmål eller booking af tid, skriv til mail@amandalagoni.dk eller ring på 26789426.

bottom of page